ВЛАСНА ПЕКАРНЯ РЕСТОРАНУ ПЕРВАК

ВЛАСНА ПЕКАРНЯ РЕСТОРАНУ ПЕРВАК

ХЛІБНІ ТРАДИЦІЇ УКРАЇНИ

Для українців хліб – не просто їжа, це оберіг, символ святості, родючості, добробуту, символ життя. Недарма слова «жито» та «жити» мають в українській мові однаковий корінь.

Жодну важливу подію в Україні не можливо уявити без хліба. Родини та хрестини, сватання, весілля, новосілля – все починається зі смачного короваю. На ньому присягають, ним скріплюють договори, ним зустрічають і ним благославляють.

Українці відомі всьому світові своєю хлібосольністю. Цю найхарактернішу рису українського менталітету яскраво ілюструє традиція зустрічати дорогих гостей хлібом та сіллю на вишитому рушнику.

 

НАТУРАЛЬНІ ПРОДУКТИ

Лише натуральне!  - Це наше правило. Хліб ми випікаємо з якісного пшеничного  й житнього борошна різних видів помолу, вівсяних пластівців, пшеничної крупи, натуральних прянощів, горіхів, насіння. Жодних штучних добавок, поліпшувачів та консервантів.

Традиційно хліб вимішують та виробляють вручну. Важливим етапом для нас є контроль якості.  Кожен етап виробництва чітко відпрацьований і, як наслідок, наша продукція завжди має однаковий смак, форму та склад інгредієнтів.

 ХЛІБ ЛЮБИТЬ ТИШУ І ЛЮБОВ

Наші пекарі - не просто досвідчені професіонали своєї справи, це люди з чистою душею і добрим серцем. Ви можете відчути це в кожному шматочку нашого хліба. 

Чекаємо на свіжий хліб кожного дня!